Om

Välkommen hit!

Mitt namn är Linda, är 30+ och bor i Stockholm. Mitt bloggande har mest handlat om min ständiga kamp med övervikt blandat med diverse vardagsting.

Paleo, Atkins LCHF! Sätt mig i vilket fack du vill. Själv kallar jag min diet för ”Mat som får mig att må bra”-dieten.

Jag är sjukligt, dödligt, gravt fet med ett BMI på drygt 50. Så det är kanske inte så konstigt att viktminskning har varit en stor och viktig del i mitt liv. Har aldrig varit smal så jag vet inget annat men drömmen om ett mindre jag har alltid varit och är en dröm.

För snart ett år sedan fick jag min första indikation från läkare att jag kan ha blivit diabetiker. Idag är jag kostbehandlad med en stödmedicin. Men det ska det bli ändring på därför jag har en annan agenda. Jag har för avsikt att reversera min diabetes och hålla mig frisk från diabetes så länge som möjligt. Diabetesbeskedet har helt klart fått mig att prioritera om.

Häng med och peppa mig och låt dig själv inspireras.

Vill du hänga med varje dag så hittar du mig på Instagram @motbattrehalsa

Det här är jag, ta mig för vad jag är.

🙂

21 tankar på “Om”

 1. FRÅGESTUND! Nu har jag en frågastund för första gången i min blogg. Fråga frågor om min viktnedgång, vem jag är osv… Fråga vad du vill i en kommentar så svarar jag i ett inlägg! Jag närmar mig mitt mål på minus 40 kilo nu! Kram!

  Önskar all lycka nu med den nya adressen och allt!:)

 2. Modigt och inspirerande! Ser fram emot att få följa din fortsatta resa.

 3. Modigt att vara ”offentlig”, det är ju inte jag…

  Jag följer din fortsatta kamp. 🙂

  • Tack! Känns lite skrämmande men hittar någon som känner mig så må det så vara. Men det var många turer innan jag bestämde mig. 🙂

 4. gitsan skriver:

  Så roligt att vi har fått kontakt igen 🙂
  Vilken bra målsättning du har: bättre hälsa och en friskare kropp! Vikten är ju bara ett av medlen för att nå dit 😉

  • 🙂 Eller hur, det tog ett år av bloggande för mig att komma till det. Men vi som människor växer konstant och jag är en helt annan människa idag än för ett år sen.

 5. Starkt av dig 🙂 Jag kommer att följa dig, vill du titta in till mig är du välkommen:
  http://motbattrehalsa.wordpress.com/

 6. Starkt av dig vännen! När jag böjade hade jag ett bmi på 55 nu är jag nere på 40, det går men jag vet hur tungt det när det rör sig om så mycket jag måste gå ner nästan 100 kilo om jag ska bli normalviktig och jag är på väg. Du är duktig!!!

 7. Hej! Kul att hitta nån som verkligen behöver gå ner många kilon. Vilken oerhörd styrka (och stort mod) att orka ta tag i det! Jag ska ”bara” gå ner 50 kilo och det känns ofta helt omöjligt…

  • Alltid roligt med nya ”ansikten”.
   Ja min kamp har varit hela livet och jag jojjar alltid upp lite till. Har mer eller mindre jämt varit stor (vad nu det innebär). Bara för 1,5 år sen var jag 20 kilo lättare.
   Nu ska jag sluta skriva för jag ska kika in hos dig. 😉 Och du, 50 kilo är inte så bara… finns så många faktorer som din längd exempel.

 8. Hej! Och välkommen till mig, kul att du ville följa min blogg och jag ser fram emot att få följa din resa mot ett hälsosamt liv!
  Kämpa på, det är så värt det!
  Kram…

 9. Kanske kommer både jag och putte till sthlm efter nyår. Då är jag nära på riktigt. Bara vi hittar bostad. Lättare med jobb tydligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s