Etiketter

, ,

HjärnspökenI torsdags när jag kom hem låg det ett litet vadderat paket till mig innanför dörren som Jenny skickat till mig. Snabbt slet jag upp det med spänd förväntan. Kastade mig över första sidan för att hindra mig när jag kom till sidan 23. På den sidan skriver Jenny i sin bok ”Hur jag besegrade mina hjärnspöken” om sin femte dag med Itrim, precis samma dag som jag befann mig på då i torsdags.

Istället för att plöja igenom boken som jag oftast gör med självhjälpsböcker (eller vad jag nu ska kalla liknade böcker) så har jag bestämt mig för att använda den i min vardag. Lite så som jag tror mig veta att Jenny har tänkt sig. Så jag tänker mig som så att efter varje dag eller period ska jag först reflektera över mina egna erfarenheter för att sedan läsa hur Jenny upplevde det. Som en vän att dela sina erfarenheter med och få andra sätt att se på min resa.

Jag kan inte recensera boken förs jag har läst klart den vilket jag inte kommer att göra förs jag kommer till sista sidan som är 165. Uppskattningsvis kommer det att bli nån gång vid den här tiden nästa år. 🙂 Det jag däremot kan göra är att aktivt använda den och berätta om mina kommande erfarenheter med den.

Som exempel igår, på sjätte dagen, kände jag att känslan av att var svullen och att känna sig allmänt tymplig hade försvunnit. En helt fantastisk känsla. Ni vet när man blåser upp ansiktet och drar in hakan för att visa att man är svullen? den känslan är borta. Jenny skriver om en likande känsla ”Känner mig redan lite mindre flubby”. Det är inte konstigt att vi båda började känna förändring i våra kroppar, onödig vätska har snabbt försvunnit från våra kroppar vilket vi båda erfarit under de första dagarna genom att springa fasligt mycket på toa.

🙂

Annonser