Etiketter

sodastream modell äldreJag har hittat något som faktiskt brukar hjälpa mig när jag står där i butiken och suktar efter något sött och fruktigt, smaksatt bubbelvatten. Men det blir rätt kostsamt att handla flaska efter flaska framförallt när jag handlar 50 cl- flaskor. Så jag bestämde mig för att börja använda Sodastreamen som jag hade hemma som är ifrån 80/90-talet. Den var jättebra men var endast gjord för små flaskor och dom var i glas. Snyggt att ställa fram när alla ska få en egen flaska men inte särskilt praktiskt.

sodastream modernEfter att ha pratat med min man så beslutade vi oss för att köpa oss en ny. Det finns ju sjukt många olika modellerna nu när det har blivit modernt igen att ha en. Så vi tog en lov och tittade innan jul förra året. Vi önskade oss presentkort på Elgiganten trots att vi då inte var överens om vilken vi skulle ha. Men överens blev vi och jag är så glad för att vi köpte en för snart ett år sen. Det blev denna fina Sodastreamen som heter pure. Enkel, stilren och inte allt för dyr. Passar in hemma hos oss och i vårt kök så den kan stå framme.

Har hunnit prova ungefär hälften av alla vattensmaksättarna. Några andra läskvarianter har vi också provat. Tonicen är jättegod till drinken.

sodastream-smaker

Det är så mycket lättar med pet- flaskor i storleken liter än 33 cl i glas. Lättare att ha i väskan och snyggare att ställa fram på bordet. Det finns snygga flaskor som jag köpt som jag kan ställa fram på bordet och så får de mindre vackra stå i kylen för vardagsanvändning.

🙂